Mooi weekend voor de BWP?ers in Beervelde

Afbeelding
 In de barrage van de GP in Beervelde bemachtigde Gancia de Muze( Malito de Reves X Nimmerdor) de derde plekmet haar ruiter Niels Bruynseels. De merrie werd gefokt door Perry de Winter. In de 1.50 klasse van de CSI3* won Pieter Devos met de door Johan Lannoo gefokte BWP’er Espoir ( Surcouf de Revel X Laudanum xx). De derde plek in deze klasse was voor Louise Pavitt met Fiona v/h Lemmenshof ( Nonstop X Hibrahim von Pferdheim; Fokker: Jaak Lemmens).

De 1.40 categorie werd gewonnen door Patrik Spits met BWP’er Jacobien Dwerse Hagen ( Va-vite X Querlybet Hero) gefokt door De Dwerse Hagen BVBA. De tweede plek was voor El Cid ( Caesar van de Helle X Lugano van la Roche) met ruiter Bart Clarys. Deze ruin werd gefokt door Paul Baert.

In de CSI2* 1.40 was de winst voor Joris Vergauwen met Hardi, deze Wandor van de Mispelaere X Jazz-ruin is gefokt door Freddy de Vos.

In de finale voor de 7-jarige paarden namen de BWP’ers maar liefs 4 van de 5 plaatsen in de top vijf in. De eerste plaats was voor Bart Clarys met Best Mix Joie de Toulon ( Toulon X PKZ Contact van de Heffinck; Fokker: Roger Maes). Gilles Thomas bemachtigde met zijn Jacarta van ’t Ravennest ( Conterno Grande X forsyth FRH) de tweede plaats. Deze merrie werd gefokt in de stallen van Frederic &b Isabel Coens- De Rycker. De derde plek was voor Olivier Seynhaeve met Just Dance van de Rollebeek ( Numero Uno X Indorado; Fokker: Jozef van Linden) en de vijfde plaats ging naar Jaro vd Donkhoeve ( Doree van de Moskifarm X Calato; Fokker: Gustaaf Quintelier) onder het zadel van Koen Vereecke.

Bart Clarys won bij de finale voor de 6-jarige paarden met Katinka vh Blondveld ( PKZ Contact van de Heffinck X Ceaser van de Helle ; Fokker: Paul Baert). Derde in deze klasse werd Caio Carvalho Filho met Kansas Amazone ( Ideal de la Loge X Darco; Fokker: Daniel Walravens)

Nog een aantal BWP’ers sprongen naar ereplaatsen in Beervelde

CSI3* 1.40

4de plaats: Christophe vanderhasselt & Identity Vitseroel: Air Jordan X Darco – Michel Vanderhasselt

CSI3* 1.50

3de plaats: Wouter Devos & Emporio van’t Holeinde: Fetiche du Pas X Acorado I – Philippe Vereecke

4de plaats: Ramzy Al Duhami & Garlic v/h Kapelhof: Tauber van het Kapelhof X Orlando – Jan Winters

CSI3* 1.45

5de plaats: Koen Vereecke & Imagine van de Hermitage: Darco X Voltaire – Eric Vantyghem

CSI 3* 1.40

4de plaats: Bart Clarys & El Cid: Ceaser van de Helle X Lugano van la Roche – Paul Baert

CSI2* 1.40

3de plaats:  Anthony Wellens & Fausto van ’t Verahof: Toulon X Nabab de Reve – Peter van Damme – De Smedt

4de plaats: Geoffrey Cobbaut & ID: Diamant de Semilly X Ahorn – Godfried D’Heer

CSI2* 1.45

2de plaats: Geoffrey Geerts & Gaillardo d’Arsouilles: Querlybet Hero X Apache du Forest – Didier Viaene

3de plaats: Jesper Romp & Happy Girl Ter Muyncken: Lux Z X Indorado – Jacky Bonami

CSI2* 1.40

4de plaats: Pieter Vandierendonck & Elini van het Costersveld: Quite Easy 3 X Clinton – Thierry Degraeve